fbpx

Marketing transitie

Doe jij met je onderneming nog veel aan offline marketing, in een wereld die steeds verder digitaliseert? Dan is het tijd om ook de overstap naar online marketing te maken. Met jarenlange ervaring op het gebied van online marketing ondersteunt Onwise ondernemers met hun marketing transitie van offline naar online. Wij ontwikkelen een sterke strategie en ondersteunen je bij de uitvoer daarvan.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het verschil tussen offline en online marketing

Als we het over offline marketing hebben, bedoelen we marketing die verspreid wordt via kanalen buiten het internet om. Het gaat dan om meer traditionele marketing kanalen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een advertentie in een tijdschrift, flyers, of een spotje op tv. Dit zijn meer traditionele kanalen, omdat ze al bestonden voor de opkomst van het internet.

Het internet heeft de wereld veranderd. We kunnen ons inmiddels geen leven meer zonder voorstellen. Ook de marketing wereld heeft op deze verandering ingespeeld: er zijn talloze opties om online marketing in te zetten en je bedrijf, dienst of product via online kanalen te promoten. En in een wereld waar digitalisering een steeds grotere rol gaat spelen, kun je als bedrijf niet meer om online marketing heen. Een marketing transitie verzorgt de overgang van offline naar online marketing kanalen.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marketing transitie aan de hand van een online strategie

De overgang van offline naar online marketing kun je het beste op een doordachte manier doen. Het is natuurlijk zonde je marketing budget aan marketing mogelijkheden te verspillen waar je minder verstand van hebt. Online marketing is namelijk een vak apart. Zoekmachine optimalisatie en adverteren in Google of via social media zijn allemaal inmiddels zelfstandige disciplines, waar een hoop kennis en expertise bij komt kijken. Voor bedrijven die deze kennis missen, of daar ondersteuning bij nodig hebben, helpt Onwise een sterke online strategie te ontwikkelen.

Marketing transitie naar zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is het optimaliseren van een website zodat deze hoger komt te staan in de zoekresultaten binnen zoekmachines. De focus ligt daarbij vooral op ’s werelds meest gebruikte zoekmachine, Google. De zoekresultaten van Google bestaan uit advertenties (waar je voor betaalt) en ‘organische’ zoekresultaten, waar niet voor betaald hoeft te worden. Hoe beter je website in elkaar zit en hoe beter deze inspeelt op zoekopdrachten binnen Google, hoe hoger je komt te staan. En moeten we echt nog uitleggen hoeveel jij je bereik daarmee kunt vergroten?

Marketing transitie naar betaalde advertenties

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalig klusje, maar een project voor de langere termijn. Wie direct beter zichtbaar in Google wil zijn, kan er ook voor kiezen om te adverteren. Je website komt dan direct hoog in Google te staan. Per keer dat iemand op je advertentie klikt betaal je aan Google een bedrag. Dit is dus een goede manier om snel je bereik te vergroten, al moet je daar dus wel advertentiebudget voor vrij maken.

Samenwerken?

Onwise is hét full service online marketing bureau voor het MKB

Offerte aanvragen

Sparringspartner of volledige ondersteuning nodig?

Als online marketing specialist ondersteunt Onwise MKB’ers met hun internet marketing. Dit doen wij in alle vormen en maten. We kunnen je dus bijstaan als sparringpartner, waarbij we kennis delen en advies geven. Het is ook mogelijk dat wij actiever meehelpen bij de uitvoer van een strategie, door actief mee te helpen met bijkomende werkzaamheden. Voor bedrijven van alle formaten en met ieder budget bieden wij een gepaste oplossing.

Wij helpen deze bedrijven met hun online marketing

Hulp nodig bij een marketing transitie?

Ben je benieuwd wat een marketing transitie naar online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen, of wil je informatie over de ondersteuning die wij daarbij kunnen bieden? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met je.

Vraag ook eens een vrijblijvende SEO rapportage aan voor inzicht in hoe je website momenteel scoort in Google!

Vraag advies aan Ontvang SEO rapportage

Onze online marketing specialiteiten

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.