fbpx

Facebook Advertising

Focus je direct op jouw doelgroep en genereer snel resultaat

 

Ontvang een voorstel

Facebook marketing

seo expert

Facebook Advertising is het gericht adverteren op Facebook voor een specifieke vooraf bepaalde doelgroep. Door te adverteren op Facebook, kun je eenvoudig de juiste mensen vinden, hun aandacht trekken en resultaten realiseren. Je kunt verschillende doelstellingen hebben waarvoor je Facebook ads gaat inzetten, maar met onze hulpmiddelen voor merkbekendheid kunnen mensen meer te weten komen over wat jij belangrijk vindt.

Facebook is het grootste Social Media-platform waarop mensen actief zijn en daarom hebben ads op Facebook al gauw een groot bereik. Of jij nu op Facebook wilt adverteren om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten of om je nieuwe product te promoten, wij helpen je hier graag bij door een complete Facebook Advertising-campagne voor je op te zetten.

Het doel van Facebook Advertising is heel helder:

 • Meer zichtbaarheid
 • Meer naamsbekendheid
 • Meer conversies.
Internet marketing bureau

Ben jij klaar voor online succes?

Vul de gratis scan in en ontdek verbeterpunten voor jouw website!!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

content marketing icoon

Waarom gebruik maken van Facebook advertising?

Adverteren kost geld en daarom wil je dat jouw investering in advertenties het geld waard is. Je wilt dat je investering efficiënt is en er zoveel mogelijk rendement uit halen. Je haalt het meeste rendement uit adverteren op plaatsen waar jouw doelgroep aanwezig is. And that’s why advertising on Facebook works! Iedereen zit op Facebook, dus ook jouw doelgroep en met Facebook advertising kun je gericht targeten op een specifiek gekozen doelgroep.

Facebook-pagina’s helpen mensen in contact te komen met je bedrijf. En Facebook-advertenties helpen mensen je bedrijf te ontdekken. Facebook kent een groot potentieel bereik en Onwise kent de juiste techniek die vereist is om positieve cijfers met Facebook ads te verkrijgen.

Voordelen van advertenties op Facebook

Adverteren via Facebook biedt de mogelijkheid om heel gericht op de door jouw gekozen doelgroep en op het door jou gekozen moment met een boodschap te adverteren. Onze experts helpen jou uiteraard zo goed mogelijk om de juiste momenten te kiezen en om de doelgroep goed af te bakenen voor een hogere kans op daadwerkelijke conversies. Je kunt in je ads op Facebook producten aanprijzen, maar ook iets over je bedrijf in beeld brengen, zodat mensen het merk beter leren kennen. Een combinatie is ook goed mogelijk.

Laat de relevante techniek achter het adverteren in ieder geval gerust over aan een ervaren internet marketeer van Onwise.

linkbuilding icoon

Techniek achter Facebook advertising

Eén van de voordelen van Facebook advertising is dus dat we advertenties kunnen targeten op mensen op basis van hoe en wanneer ze betrokken zijn geweest bij jouw merk of product. Zo kunnen we middels advertenties een ervaring rondom jouw merk ontwikkelen die relevant is aan het punt waar zij zich in het kennismakingsproces met jouw producten bevinden.

Facebook adverteren is geschikt voor elk advertentiebudget. Je krijgt er een groot bereik voor terug voor (in verhouding) weinig kosten. Dankzij fijne functies zoals zelfs specifieke doelgroepen kunnen targeten op interesses, kunnen we ontzettend effectief gaan adverteren voor jou. Onwise neemt het helemaal uit handen en heeft specialisten in huis die de campagnes op de voet volgen en optimaliseren.

Ook de advertentie-indeling bij Facebook advertising is optimaal. De advertentie-indelingen van Facebook zijn ontworpen om op te vallen en aan te zetten tot actie. De Facebook ads bieden creatieve flexibiliteit, worden goed weergegeven op meerdere apparaten en zijn ontworpen om je doelstellingen te bereiken.

seo specialist
zoekmachine optimalisatie bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Onze experts helpen je graag om doelgroepgericht te adverteren op Facebook. In het kort doorlopen we de volgende stappen:

Je doelstelling kiezen. Denk aan meer verkoop op je website, meer merkbekendheid of meer downloads van je app.

Je doelgroep selecteren. Samen bepalen we de demografische gegevens en gedragspatronen van je doelgroep en wij stellen je Facebook advertentiebereik hierop af.

Stel je budget in. Per dag of periode stel je een bedrag vast waarvoor je advertenties worden weergegeven in het overzicht van je vooraf bepaalde doelgroep.

Een indeling van je advertentie kiezen. Kies voor een foto, video, carrousel (meerdere afbeeldingen of video’s in één advertentie), een diavoorstelling of een snel aangepaste mobiele advertentie-ervaring genaamd Canvas. Wij maken er vervolgens van wat jij wilt.

Advertentiebeheer en meten. Na plaatsing van de eerste advertenties houden wij de prestaties voor je bij en we onderzoeken en testen wat wel en niet werkt met jouw advertenties in diverse programma’s.

Hessel Peters

Social media specialist

Onze social media expert Hessel is verantwoordelijk voor veel social campagnes. Hij weet immers wel van wanten. Als eigenaar van Sneaker-platform Sneakerplaats heeft hij een populair platform voor sneaker liefhebbers weten op te richten. Hiermee bereikt hij dagelijks duizenden mensen.

Interesse in Facebook advertising?

Wij streven altijd naar het beste resultaat en houden daarom goed in de gaten welk soort advertenties werken voor jouw merk en welke minder. Naar aanleiding van deze informatie doen we ook direct aanpassingen indien het beter kan. We begeleiden je door heel het traject van doelgroepgericht adverteren op Facebook en nemen na een gezamenlijke opstart alles voor je uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op jouw business.

Ben je enthousiast geworden over Facebook Advertising? Kom dan gelijk in contact met één van onze Facebook Experts of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan voor Facebook Advertising.

Ontvang een voorstel Website scan

Een greep uit onze online marketing diensten

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.