0
%
Stijging in organische bezoekers
0
%
Stijging conversiepercentage
0
keywords in de top 3
Q2 2022 versus Q2 2021

Konag Aanhangwagens, specialist met een ruim assortiment

Konag is een familiebedrijf dat is opgericht in 1998. Het bedrijf levert een uitgebreid assortiment in aanhangwagens. Naast het ruime aanbod is het ook mogelijk om een aanhanger te kopen die op maat gemaakt wordt. Konag produceert namelijk zelf de aanhangwagens, waardoor ze dus aan de precieze wens van de klant kunnen voldoen.

Case Konag

Het doel: meer groei door online marketing in te zetten

In april 2018 kwam Konag in contact met Onwise en sindsdien loopt er nog steeds een samenwerking tussen beide partijen. Uit de eerste gesprekken kwamen concrete wensen vanuit Konag en daarbij stelden wij bijpassende doelstellingen op. We begonnen met een zoekwoordenanalyse, concurrentieanalyse en een technische analyse. Hieruit kwam dat content optimalisatie vrij veel tijd in beslag ging nemen en hier zijn we ook direct mee gestart.

Als je kijkt naar het aanbod van Konag viel hier simpelweg veel meer traffic uit te halen en dit is ook wat we voor elkaar hebben gekregen. Sinds Konag samenwerkt met Onwise zijn er veel meer organische bezoekers binnengekomen door de gestegen organische posities. Daarnaast komen er steeds meer betaalde bezoekers binnen via Google Ads.

Onwise is trots dat mede dankzij onze werkzaamheden er steeds meer Konag trailers op de weg te vinden zijn

Ondanks de mindere virus periode een flinke groei in bezoekers & conversies

Ondanks de coronacrisis hebben we toch 10.000 extra organische bezoekers weten te verkrijgen door heel veel extra top 5 keywords binnen te hebben gehaald. Dit komt neer op een organische groei van 20% in een halfjaar tijd. Op het gebied van organische groei schrijven we iedere maand content, zodat de landingspagina’s geoptimaliseerd blijven voor de zoekmachines.

Naast content zorgen we ervoor dat de website technisch helemaal in orde blijft. Deze organische bezoekers zijn onder andere zo hard gestegen doordat bijvoorbeeld het zoekwoord: ‘paardentrailer’ van geen enkele positie de top 3 binnen is gedrongen.

Speltip hoeveel? Spreid je winkansen

Buiten organische groei hebben zijn we ook bezig met een zoekcampagne gericht op allerlei verschillende types aanhangers. Door de best passende strategie te hanteren hebben we de vooraf opgestelde doel CPA behaald.

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?
Neem dan gerust contact op

Betrokken marketeers

Meer cases zoals deze

Onwise - We are On it Onwise - We are On it