Apeldoorn, 29 januari 2024

Met trots kondigen wij aan dat Onwise per 29 januari haar nieuwe branding, logo en website lanceert. De afgelopen periode is er in samenwerking met Offff Branding Studio en We Have A Plan hard gewerkt aan een nieuw branding concept voor Onwise. Dit concept doet recht aan de ervaring en expertise van ons bedrijf en heeft tegelijkertijd een modernere en strakkere uitstraling dan voorheen. De kwaliteit van onze dienstverlening blijft natuurlijk onveranderd. Wij zijn erg trots dat wij deze ontwikkeling vanaf vandaag kunnen delen.

We are on it!

Onwise is volop in beweging! Zo zijn wij de afgelopen jaren flink gegroeid en verhuisd naar Apeldoorn.. We vonden dat de huidige uitstraling van onze branding en website niet langer volledig aansloot bij onze identiteit en de boodschap die we willen overbrengen. Om die reden zijn wij aan de slag gegaan met onze rebranding.

Het rebranding traject, dat een vol jaar in beslag nam, heeft Onwise onderworpen aan een flinke transformatie. In nauwe samenwerking met diverse partners, vonden we in Offff Branding Studio uit Rotterdam de perfecte match voor ons rebranding avontuur. Samen hebben we gedurende talloze brainstormsessies een prachtig concept gesmeed waar we beiden trots op zijn. Een concept dat aansluit bij het motto van Offff Branding Studio: “Eruit springen door jezelf te zijn. Omdat anders altijd wint.” Deze intensieve samenwerking heeft niet alleen geresulteerd in een frisse visuele identiteit, maar heeft ook de kernwaarden van Onwise versterkt en gemoderniseerd. Het eindresultaat is meer dan een nieuwe look; het is een weerspiegeling van wie we zijn en waar we voor staan.

De kernwaarden van Onwise

Bij Onwise zijn wij dagelijks bezig om onszelf te ontwikkelen om op die manier het volledige groei potentieel voor onze klanten te kunnen realiseren. Vanuit onze eigen trots helpen wij de bedrijven waarmee we samenwerken bij het vinden van hun trots en het verbeteren van de online zichtbaarheid. Wij zijn al sinds 2011 een betrouwbare partner voor onze klanten. Om die reden zijn we uitgekomen op de 3 kernwaarden: trots, ambitieus en betrouwbaar. De pay-off: “We are on it!” symboliseert de voorwaartse energie in het bedrijf, het geloof dat wij het optimale resultaat voor onze klanten kunnen behalen en het vertrouwen dat klanten kunnen hebben in onze dienstverlening.

  • Trots

  • Ambitieus

  • Betrouwbaar

Klaar voor de toekomst

Met de onthulling van onze vernieuwde identiteit staan we niet alleen voor een frisse uitstraling, maar ook voor een nieuw hoofdstuk vol belofte en innovatie. We kijken met enthousiasme uit naar de toekomst, waarin we samen met onze partners, klanten en gepassioneerde specialisten samen nieuwe ambities bereiken. Onwise blijft een vertrouwde naam, maar nu met een vernieuwde energie en een heldere visie op wat de toekomst in petto heeft. Welkom bij het nieuwe Onwise, waar we samen vooruit gaan.

Benieuwd naar wat Onwise voor jou kan betekenen?

Wij helpen bedrijven bij het vinden van creatieve oplossingen voor hun marketing uitdagingen. Onwise is geen standaard online marketing bureau en heeft een unieke marketing aanpak ontwikkeld. Nieuwsgierig naar wat Onwise voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Geschreven door

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?
Neem dan gerust contact op

Onwise beeldmerk
Onwise - We are On it Onwise - We are On it