fbpx
Artikel door Anna

“Bij ons zijn er voor studenten kansen zat”

2 jaar geleden aangepastLeestijd 5 minuten

Vrijwel iedere student moet stage lopen. Stel je voor dat je gedurende je stageperiode alleen maar koffie moet halen en allerlei k*tklusjes moet doen. Bah, vervelend. Daardoor heeft een stage voor sommige studenten een negatieve associatie. Een stage hoeft echter niet vervelend te zijn. Alles behalve, zelfs. Wij geven studenten de kans om gedurende de stageperiode als volwaardig medewerkers aan de slag te gaan.

Daar vertellen we je vandaag op de Internationale Dag van de Student meer over. En dat bakkie koffie? Die pakken we gewoon zelf.

“Bij ons zijn er voor studenten kansen zat”
Onwise » Algemeen » “Bij ons zijn er voor studenten kansen zat”

Van student tot directeur

Bij Onwise passeerden al vele stagiairs de revue. Nouja, passeerden… Sommige van hen maken vandaag de dag nog steeds onderdeel uit van het team. “Met ambitie en doorzettingsvermogen kom je er wel”, aldus Robin, directeur van Onwise. Hij startte in 2006 met zijn afstudeerstage bij Onwise en zette 8 jaar geleden samen met Ivo Elshof Onwise op. Hij groeide na zijn stage door tot directeur van een hele nieuwe tak binnen zijn voormalige stagebedrijf.

Uitdagend werk

Ook Alexander, Dennis, Ricardo, Jordi, Jeffrey, Jan en Daan mochten na hun stageperiode aan de bak bij Onwise. “Mijn stage bij Best4u Media 3 jaar geleden was echt geweldig. Ik mocht eindelijk eens uitdagend werk doen. Ik durf te zeggen dat ik gedurende die maanden meer heb geleerd dan tijdens 3 jaar school”, aldus Daan. Hij werkt als fulltime full-stack developer. “Ik pak de moeilijke programmeer zaken op.”

Als je ambitie hebt kom je er wel

Plek om te leren

“Je moet stage bij Onwise zien als een plek waar je heel veel kan leren. Wij willen ook dat je alles leert wat je maar wil leren”, vertelt Robin . Daar zijn de huidige stagiairs Kim  (17, Best4u Media) en Bart (19, Best4u IM) het compleet mee eens. “Je leert het meest door gewoon vragen te stellen. Maar ook door veel verschillende werkzaamheden op te pakken”, beaamt Kim.

Voor het ‘echie’

Bart steekt veel op van zijn stage bij Onwise. Zo wordt hij betrokken bij alle lopende internet marketing campagnes. “Daardoor heb ik ook een aandeel in de projecten.” Sommige bedrijven geven stagiairs vervelende klusjes, maar dat pakken wij van Onwise anders aan. “Ik heb echt het gevoel dat ik samenwerk met mijn collega’s. Ik ben geen hulpje maar werk echt mee voor het ‘echie’.”

Ode aan de stagiair

Wij zijn dankbaar voor de stagiairs die ons team versterken. Ze zijn immers professionals in wording. Daarnaast houden ze ons scherp en hebben ze een frisse kijk op hoe de zaken hier verlopen. Zodoende zorgen ze voor meer inzichten in ons bedrijf. Je leest het al: je voegt als stagiair meer toe dan je soms denkt.

Wanneer je ambitie en doorzettingsvermogen toont, wordt dat opgemerkt en beloond. Die kans moet je pakken. Wij bieden kansen zat. Wil jij ook stage lopen bij Best4u Media of bij Onwise? Laat het ons zeker even weten door je cv en korte motivatie te sturen. Wie weet halen wij binnenkort koffie voor onze hardwerkende stagiair ?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht
Anna

Over Anna

Planten- en kattenfanaat die afgestudeerd is als journaliste, maar haar voorliefde voor de Nederlandse taal graag loslaat op jouw internet marketing campagne.

Internet marketing bureau

Benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Vul de website scan in en ontdek of je website klaar is voor online succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.